Eylem Tok için gözler ABD'de! Bakan Tunç, iadeyle ilgili soruya şu yanıtı verdi: “Onların burada yargılanmasını istiyoruz.”

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Karabük gündeme ilişkin açıklamalarda bulunarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Tunç'un Eylem Tok'un iadesine ilişkin yanıtı dikkat çekti.

EYLEM TOK İADE EDİLECEK Mİ?

İşte Yılmaz Tunç'un açıklamalarından öne çıkanlar:

  • Adli makamlarla görüşmelerimiz devam ediyor, gerekli evrakları gönderdik. Biz onların iade edilmesini umuyoruz çünkü burada yargılanmalarını istiyoruz.
  • İnsan hakları eylem planını ve yargı reformu strateji belgesini yeniden düzenledik. Cumhurbaşkanımız yakında kamuoyuyla paylaşacak.

ÜCRET ARTIŞ LİMİTİ

  • Kiralama düzenlemesi 1 Temmuz'da sona erdi. 2022 ve 2023'e kadar uzatıldı. Bu Meclis'in takdirinde olan bir konu. 1 Temmuz itibarıyla bu anlaşma hayata geçmedi. Amacımız enflasyonu düşürmek. Bu hedef doğrultusunda bu tür kısıtlamalara ihtiyaç duymadan kendi yolunda yürüyecektir. Kira bedelinin ne şekilde artırılacağı da mevzuatla belirlendi.Bu içerik Hazar Saygın tarafından yayınlanmıştır.
    Sıkmak
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
16 yaşında gözünün önünde saklanırken öldü! 16 yaşında gözünün önünde saklanırken öldü!
liseli çocuk Liseli bir çocuğu “Seni takip ediyorlar” diyerek kandırdı ve ona bir otelde tecavüz etti.
Sözleriyle fenomen oldu “Aha, amcana sor” sözleriyle fenomen oldu! Hacca gittiği sanılıyordu: Hapishaneden çıktı ve bağırdı: “Ben gerçek 'Gaspçı Hüseyin'im!”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir