'İyi ki varsın Eren…' Bütün Türkiye'yi üzmüştü! Aradan 7 yıl geçti… Şehit annesi Eren Bülbül: Yaklaşık 7 bin yıl

11 Ağustos 2017'de Maçka ilçesinde PKK'lıların yiyecek çaldığını bildiren ve evi güvenlik güçlerine gösteren Eren Bülbül ve jandarma astsubay Ferhat Gedik, teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit oldu. Şehadetinden önce “Kimse çıkıp: Eren, iyi ki varsın” diyen Türkiye'yi üzen Eren Bülbül'ün ölümünün üzerinden 7 yıl geçti.

“ÇOCUĞUN ACILARI TAMAMEN FARKLI”

Oğlunun şehit olduğu evinin önündeki mezarını hiç bırakmayan anne Ayşe Bülbül, ölümünün her yıl dönümünde aynı acıyı hissettiğini söyledi. Bülbül ağlayarak şöyle dedi: “Allah herkesten razı olsun. Allah herkesin çocuğunu affetsin. Allah herkese çocuğuna böyle acı bir gün göstermesin. Oğlumun yanına akın akın ziyaretçi geliyor. Yaz geldiğinde okullar açılıyor.” Kapalı, çok sayıda ziyaretçi geliyor.” Burada olsam da olmasam da, buradan ayrılmak zorunda kalsam da kalbimle, gözlerimle, kalbimle her zaman Eren'in yanındayım. Eşimle 37 yıldır ilişkim var. Eren'in acısı 37 yıl boyunca babasının acısını örttü. “Kafalarımızı birleştirdik ama Eren'in acısı, bir çocuğun acısı bambaşka” dedi.

331520_PKK-TERORİ TRABZON-MAÇKA İLÇESİNDE

“EREN YAKAMIZA GÜLÜŞÜM OLDU”

Ayşe Bülbül, “Gelenler gitmeli ama ben burada konuşuyorum, konuşuyorum. İçimdeki acı bir nebze de olsa hafifledi. Burada benimle birlikte gözyaşı dökenler var. Allah onlardan ve sizden razı olsun. Eren'in şehit edilişinin üzerinden 7 yıl geçtiği geliyor; 7 bin yıl kadar oldu Eren başka bir şeydi ama bu gece kapıları kapatmıyorum” dedi.

331521_PKK-TERORİ TRABZON-MAÇKA İLÇESİNDE

331522_TRABZONUN-MAÇKA-İLÇE-PKK-TERORİ

333931_PKK-TERORİ TRABZON-MAÇKA İLÇESİNDE

333934_TRABZONUN-MAÇKA-İLÇE-PKK-TERORİ

333935_TRABZONUN-MAÇKA-İLÇE-PKK-TERORİ

333937_TRABZONUN-MAÇKA-İLÇE-PKK-TERORİBu içerik Hande Dağ tarafından yayınlanmıştır.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir