“Ben eşcinsel değilim” dedi! Hayatta kalan Nephyse'in adadaki ilişkisine dair kafa karıştırıcı yorumlar

Survivor All Star'ın iddialı isimlerinden Nefise Karatay, yarışma sonrasında yaptığı açıklamalarla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde cinsel yönelimle ilgili yaptığı açıklamayla manşetlere çıkan finalist Nefise, adından yeniden söz ettirdi.

Bern'le ilişkisi olan ve yarışma sonrasında bu sorunu duyan Survivor Nefise, şunları söyledi: “Benim cinsel yönelimim kesinlikle bir erkekle ilişkidir. Dışarı çıktığımda Bern'le ilgili pek çok kötü şey gördüm. Şok altındaydım. Ben de videoları görünce çok şaşırdım, “Ben erkeklerden yanayım, eşcinsel değilim” dedi.

Nefise katıldığı programda şunları söyledi: “Yarışmacılar arasında ilişki yaşayan var mıydı?” Soruyu yanıtladı. Haberler'in konuğu Nefise ise adadaki ilişkileri anlattı.

uuuu

ŞAŞIRTICI SÖZLER: “KAYABİLİR…”

Survivor Nefise, “Herkesin herkese karşı hisleri olabilir. Ben bu işe asla karışmam, beni ilgilendirmiyor. Çok fazla yorum yapmayacağım, olabilir diyorum tabi ki içinde olanlar da olabilir. Aşk, nişanlı olan, evli olan olabilir, olabilir de olmayabilir de.”

O anlarda Nefise'nin imalı gülümsemesi ve yere sabitlenen bakışları dikkatlerden kaçmadı.

Sıkmak
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Kızı ve oğlu böyle yakalandı!  EndişelendilerKızı ve oğlu böyle yakalandı! Endişelendiler
Spot ışıklarından uzakta bambaşka bir hayat yaşıyor!  Sınırları zorlayan pozlarSpot ışıklarından uzakta bambaşka bir hayat yaşıyor! Sınırları zorlayan pozlar
Eski sevgilisi evlendi!  Bakın kim oradaydıEski sevgilisi evlendi! Bakın kim oradaydı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir