“TFF, EURO 2024'ün 600'ü aşkın konuğu için toplam 3 milyon euro harcadı”

Spor muhabiri Tahir Kum'un haberine göre TFF, 613 kişiyi resmi konuk olarak Almanya'ya getirecek.

REKLAM

Spor muhabiri ve yazarı Tahir Kum, yaptığı paylaşımlarda

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi “boşa giden bir proje” olarak nitelendiren Kum, TFF'nin EURO 2024 ev sahiplerine harcadığı paranın 3 milyon avroyu aştığını da söyledi.

“TFF'nin 24 Euro'luk faturasının 3 milyon Euro'ya ulaşması kulüpleri harekete geçirdi” diyen Kum, TFF'den davetli listesinin kamuoyuyla paylaşılmasının istendiğini de sözlerine ekledi.

“Tüm sezon boyunca skandallarıyla gündeme gelen TFF'nin artık israfları sıradanlaştı” diyen Kum, TFF'nin 613 konukla “tarihi bir rekora” imza attığını, turnuvaya başka hiçbir ülkenin katılmadığını sözlerine ekledi. Turnuvanın bu rakama yakın sayıda davetlisi var.

Kum, TFF'nin turnuvaya milli genç milli takım antrenörlerinden “bir ismi bile” davet ettiğini söyledi.

TFF'nin bu hamlesinin Resmi Gazete'de yayımlanmasından ve hükümetin enflasyonla mücadele amacıyla önerdiği “Tasarruf Tedbirleri Genelgesi”nin yürürlüğe girmesinden yalnızca bir ay sonra gelmesi, sosyal medyada tepkilere yol açtı.

Suudi Arabistan'da Süper Kupa finalinin oynanamaması, takımın İstanbulspor sahasından çekilmesi ve hakem Halil Umut Meler'e yumruk atılması gibi gerginlikler, TFF Büyükekşi'nin başkanlığına gölge düşürdü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir