1905 24. GSYİAD Şampiyonası kutlamaları Galatasaray AdasıGalatasaray'da yapıldı

Organizasyona, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Başkan Yardımcısı Metin Öztürk, yönetim kurulu üyeleri, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, camiamızın efsane ismi Fatih Terim ve GSYİAD'ın 1905 üyesi katıldı.

“BU BİRLİK DEVAM ETMEK ZORUNDADIR”

1905 Camiamızın en fazla şampiyona ve katılımıyla gerçekleşen kutlamada açılış konuşmasını GSYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kemal Sarıöz yaptı.

“Sayın Cumhurbaşkanımızın göreve geldiği günden bu yana dile getirdiği birlik ve beraberlik mesajı, camiamızın başarısı ve yeni hedeflere ulaşması açısından çok önemlidir” dedi.

“TEMMUZ AYINDA İKİ ÇİM SAHASI HAZIR”

“1905 GSYİAD olarak üstlendiğimiz proje kapsamında Kemerburgaz Metin Oktay tesislerinde yapacağımız iki adet çim saha projemizi de önümüzdeki haftalarda çim serilip sahaların en kısa sürede tamamlanması için çalışıyoruz. Temmuz ayına hazır olun” dedi.

Gerçek zamanlı puanlama

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
F.Bahçeli İsmail Kartal'a veda!  F.Bahçeli İsmail Kartal'a veda! “Güzel izler bıraktın ve her zaman güzel bir şekilde anılacaksın”
F.Bahçe'yle sözleşme imzalayan Jose Mourinho'dan gündem yaratan paylaşım!F.Bahçe'yle sözleşme imzalayan Jose Mourinho'dan gündem yaratan paylaşım!
Acun Ilıcalı yeni teknik direktörlerini resmen açıkladı!Acun Ilıcalı yeni teknik direktörlerini resmen açıkladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir