Sezona patlayıcı bir başlangıç ​​yapan yıldız kaleci Muslera'nın yerini aldı! Galatasaray Süper Lig'de hareketli günler

Galatasaray'a kaleci transfer faaliyeti… Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir yayında Fernando Muslera hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunarak, 38 yaşındaki kalecinin transfer döneminde ülkesine dönmek istediğini söyledi. sezon sonu. Okan Buruk, ailesi Uruguay'da bulunan Muslera'nın boşluğunu doldurmanın kolay olmadığını belirterek, onun yerine henüz bir kaleci aramadıklarını ekledi. Ancak Galatasaray'ın son yıllardaki en büyük transferlerinde yer alan George Gardi'nin, her ihtimale karşı şimdiden çalışmalara başladığı ve bazı isimlerle görüştüğü ortaya çıktı.

PSV YILDIZI BİRİNCİ

Fanatik'e göre Gardi'nin listesindeki ilk kaleci, PSV Eindhoven'ın kalecisi Walter Benitez, 1.91 m boyunda. Hollanda kulübünde gösterdiği performans nedeniyle Arjantin milli takımına dahil edilen 31 yaşındaki Glove'un sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

GERİLİM NEDENİYDİ?

Yaz boyunca Atletico Madrid, Benitez'i istiyordu ancak PSV'nin onu bırakmamakta ısrar etmesi üzerine Benitez ile kulübü arasında gerginlik çıktı ve Arjantinli eldivenli, yeni sözleşme için görüşmeleri tamamladığını duyurdu.

k2

HENÜZ ANLAŞMA YAPMAMIŞTI

Tartışmalara rağmen Walter Benitez bu sezon PSV Eindhoven'ın ilk kalecisi olarak görev yapmaya devam ediyor ve sezona çok iyi başladı. Hollanda devlerinden ayrılmaya hazırlanan tecrübeli kalecinin henüz Atletico Madrid dahil hiçbir takımla anlaşma sağlayamadığı, dolayısıyla Galatasaray'ın bu transferde şanslı kulüpler arasında yer aldığı belirtildi.

k3

Gardi'nin listesinde başka önemli isimlerin de bulunduğunu ve devre arasına doğru Okan Buruk ile transfer görüşmesi yapılacağını da belirtelim.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir